Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine u suradnji s kantonalnim/županijskim obrtničkim komorama duži niz godina poduzima razne aktivnosti koje za cilj imaju jačanje  konkurentnosti obrtnika u poslovnom okruženju i uspostavljanje lakšeg i kvalitetnijeg kontakta i suradnje s klijentima.

Edukacija obrtnika i djelatnika obrtničkog sustava od ključnih je važnosti za uspjeh obrtništva u FBiH.

Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine će uz vođenje iskusnih experata provodi četiri modula edukacije i to:

 

–          DIGITALNI MARKETING, KREIRANJE SADRŽAJA;

–          PR KAMPANJE;

–          PRIPREMA PROJEKATA PO PROJECT CYCLE MANAGEMENT (PCM) METODOLOGIJI (Modul 3 i Modul 4).

 

Drugi Modul PR kampanje održati će se u  Tuzli: 15.12.2022. četvrtak u dvorani Privredne/Gospodarske komore Tuzlanskog kantona, Trg slobode, Tuzla 75000, s početkom u 10 sati.

Radionica za polaznike je BESPLATNA. Broj mjesta je ograničen.

Prijaviti se možete najkasnije do 13.12.2022. na mail adresu:

obrtnicka.komora.fbih@gmaič.com

obrtnicka.komora.tk@gmail.com

 

ili

broj mobitela: 063 363 425

                        061  982359

Program će obuhvatiti

–         Istraživanje osobnog komunikacijskog stila

–         Priprema za PR kampanju

–         Odnosi s medijima

METODE RADA

Kratki uvod  PowerPoint prezentacijom nakon kojeg slijedi radionica s vježbama na konkretnim primjerima uz stalno aktivno učešće svakog polaznika. Razgovori i diskusije, grupne vježbe i konsultacije s primjerima iz prakse. Voditeljica u kratkim teoretskim blokovima tumači ključne koncepte, potom slijedi praktični rad.

Svaki polaznik po završetku radionice primit će certifikat.

 

VODITELJICA  DRUGE RADIONICE

JOSIPA TERZIĆ – REZIĆ vlasnica je APRIORI BH – Agencije za profesionalno usavršavanje, event management i komunikacije. Iskustvo u vođenju privatne firme izbrusilo je njezine vještine na tržištu u BiH i zemljama u regiji. Posljednjih 12 godina radi na razvoju, unapređenju i automatizaciji poslovanja za klijente. Radionice koje vodi temelji na prijenosu praktičnih znanja s kratkim prezentacijama teorije i mnoštvom primjera iz prakse, popunjavanja upitnika i razmjeni znanja i iskustva, koje učesnici mogu primijeniti odmah po povratku na radno mjesto. Do sada je vodila radionice za Američki kutak u Mostaru, Asocijaciju poduzetnika Hercegovine, Mozaik Sarajevo, Hilfswerk International Sarajevu, Projekt YourJob, Caritas Mostar i brojne druge privatne tvrtke. Posljednjih pet godina samoinicijativno je mentorirala i stručno usmjeravala +30 mladih osoba koje su bile na prekretnici u karijeri.

Leave a comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *