Međunarodni sajam poduzetništva i obrta “Grapos Expo” Gračanica je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilira se kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.

Ovim putem, obaviještavamo obrtnike, poduzetnike, javnost, saradnike, kao i učesnike da je održavanje Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta Grapos-expo 2023. godine pomjereno za mjesec septembar 2023. godine a  s ciljem stvaranja najkvalitetnijih preduslova za organizaciju vrhunske manifestacije. O daljnim aktivnostima, organizaciji i pratećim sadržajima, kao i prijavnim materijalima, javnost će biti blagovremeneo obaviještena.

Vjerujemo da ćete, kao i do sada, biti dio sajma “Grapos -expo” ,  jedne od najznačajnijih i najvećih sajamskih manifestacija međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja u Bosni i Hercegovini.

Leave a comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *