PR kampanja , naziv je Edukacije/Radionice u organizaciji Obrtničke komore Federacije Bosne  Hercegovine, koja je održana u velikoj sali kantonalne privredne komore u Tuzli. Radionica je okupila preko brojne obrtnike, djelatnike u obrtništvu, te osobe koje namjeravaju otvoriti obrt.

Predavačica je bila JOSIPA TERZIĆ – REZIĆ vlasnica APRIORI BH – Agencije za profesionalno usavršavanje, event management i komunikacije. Iskustvo u vođenju privatne firme izbrusilo je njezine vještine na tržištu u BiH i zemljama u regiji. Posljednjih 12 godina radi na razvoju, unapređenju i automatizaciji poslovanja za klijente. Radionice koje vodi temelji na prijenosu praktičnih znanja s kratkim prezentacijama teorije i mnoštvom primjera iz prakse, popunjavanja upitnika i razmjeni znanja i iskustva, koje učesnici mogu primijeniti odmah po povratku na radno mjesto. Do sada je vodila radionice za Američki kutak u Mostaru, Asocijaciju poduzetnika Hercegovine, Mozaik Sarajevo, Hilfswerk International Sarajevu, Projekt YourJob, Caritas Mostar i brojne druge privatne tvrtke. Posljednjih pet godina samoinicijativno je mentorirala i stručno usmjeravala +30 mladih osoba koje su bile na prekretnici u karijeri.

Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine u suradnji s kantonalnim/županijskim obrtničkim komorama duži niz godina poduzima razne aktivnosti koje za cilj imaju jačanje  konkurentnosi obrtnika u poslovnom okruženju i uspostavljanje lakšeg i kvalitetnijeg kontakta i suradnje s kijentima.

Edukacija obrtnika i djelatnika obrtničkog sustava od ključnih je važnosti za uspjeh obrtništva u FBiH, zbog čega će Komora i dalje raditi na organizaciji radionica, edukacija i seminara za obrtnike.

Leave a comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *